Om Bliksund

Bliksund är ett internationellt programvaruföretag grundat i Norge, drivet av en passion för att leverera exceptionella lösningar till nödtjänster. Vår resa började 2010 med ett tydligt uppdrag: att revolutionera nödtjänster genom innovativa och användarvänliga digitala lösningar.

På Bliksund är vi stolta över att skapa lösningar som både är intuitiva och informerade av vår egen fälterfarenhet och ovärderlig kundfeedback. Vår strategi kombinerar innovativ teknik med en mänsklig touch, vilket säkerställer att våra lösningar inte bara möter utan överträffar behoven hos nödtjänstpersonal.

om bliksund hero bild
anställda pratar på kontoret

Sedan vår start har vi förblivit orubbliga i vårt engagemang för innovation. Vi tänjer ständigt på gränserna och utforskar nya möjligheter för att skapa lösningar som stärker nödtjänstpersonal och förbättrar deras kapacitet i fältet.

Idag sträcker sig vår påverkan över olika branscher världen över, vilket speglar vårt engagemang för att göra skillnad. Oavsett om det är inom hälso- och sjukvård, offentlig säkerhet eller andra områden, förblir vårt mål detsamma: att göra ditt arbete enklare, säkrare och mer effektivt.

Följ med oss på vår resa när vi fortsätter att omvandla idéer till betydelsefulla lösningar som förbättrar insikt, förståelse och säkerhet för alla.

Våra värderingar

Våra värderingar är kärnan i allt vi gör och de definierar hur vi dagligen interagerar med kunder, partners och varandra. De vägleder oss i hur vi gör affärer, vår produktutveckling och vårt varumärke. När vårt företag fortsätter att utvecklas och växa påminner dessa värderingar oss om vilka vi är, varifrån vi kom och vart vi är på väg.

Vi gör affärer med syfte

Vi gör affärer med syfte och ägnar oss åt att skapa kritiska system för vårt samhälle och hjälper våra kunder att ägna sig åt det som verkligen betyder något.

Vi agerar med integritet

Vi agerar med integritet genom att sätta respekt och ärlighet i första rummet. Vi är pålitliga mot våra kunder, partner och kollegor.

Vi innoverar tillsammans

Vi förnyar oss tillsammans genom att vara nyfikna och anpassningsbara. Vi sätter kunden först för att skapa branschledande lösningar och användarvänlighet. Vår smidighet kännetecknas av att vi snabbt levererar värdefull programvara till våra kunder.

Vi bryr oss om varandra och om samhället

Vi bryr oss om människor, samhället och miljön. Vår laganda omfattar en stödjande miljö, förtroendefullt samarbete och öppen kommunikation. Vi är stolta över att utveckla hållbara mjukvarulösningar - för att möta morgondagens utmaningar.