Om Bliksund

 

Bliksund är ett internationellt programvaruföretag med rötter i södra Norge. Sedan vi startade 2010 har vi levererat samhällskritiska lösningar som hjälper räddningstjänsten både i den dagliga verksamheten och i nödsituationer. Vi är stolta över att kunna säga att företaget har blivit en branschledande leverantör av digitala lösningar till räddningstjänster och andra branscher internationellt. Förvärvet av danska Incendium A/S gjorde det möjligt för oss att lägga till videostreaminglösningar som är skräddarsydda för nödsituationer i vår portfölj.

om bliksund hero bild
anställda pratar på kontoret

Vi utmanar ständigt oss själva och våra kunder för att skapa branschledande och användarvänliga lösningar av och för yrkesverksamma. Erfarenhet från fältet i kombination med kundinsikter gör det möjligt för oss att leverera effektfulla lösningar och innovativ teknik med en mänsklig touch.

Varje dag arbetar vi för att omvandla nya idéer till innovativa och användbara lösningar som skapar större insikt, bättre förståelse och färre fel och därmed bidrar till en säkrare värld.

Vi startade inom hälso- och brandsektorn, och idag levererar vi våra lösningar till många olika sektorer över hela världen. Oavsett sektor är vårt uppdrag att göra ditt arbete enklare, säkrare och effektivare.

Våra värderingar

Våra värderingar är kärnan i allt vi gör och de definierar hur vi dagligen interagerar med kunder, partners och varandra. De vägleder oss i hur vi gör affärer, vår produktutveckling och vårt varumärke. När vårt företag fortsätter att utvecklas och växa påminner dessa värderingar oss om vilka vi är, varifrån vi kom och vart vi är på väg.

Vi gör affärer med syfte

Vi gör affärer med syfte och ägnar oss åt att skapa kritiska system för vårt samhälle och hjälper våra kunder att ägna sig åt det som verkligen betyder något.

Vi agerar med integritet

Vi agerar med integritet genom att sätta respekt och ärlighet i första rummet. Vi är pålitliga mot våra kunder, partner och kollegor.

Vi innoverar tillsammans

Vi förnyar oss tillsammans genom att vara nyfikna och anpassningsbara. Vi sätter kunden först för att skapa branschledande lösningar och användarvänlighet. Vår smidighet kännetecknas av att vi snabbt levererar värdefull programvara till våra kunder.

Vi bryr oss om varandra och om samhället

Vi bryr oss om människor, samhället och miljön. Vår laganda omfattar en stödjande miljö, förtroendefullt samarbete och öppen kommunikation. Vi är stolta över att utveckla hållbara mjukvarulösningar - för att möta morgondagens utmaningar.