Nödcentraler

Beslutsstöd för att säkerställa rätt svar vid rätt tidpunkt
Tilbaka till hälso- och sjukvård
Nödcentraler hero bild

Tillgång till video i realtid och delad lägesuppfattning i kombination med strukturerade operativa rutiner gör att du kan fatta mer välgrundade och korrekta beslut.

Genom virtuell närvaro kan du säkerställa rätt behandling vid rätt tidpunkt och trygga både den som ringer och patienten genom effektiv och kvalificerad medicinsk vägledning. Realtidsvideo frigör värdefull tid och garanterar ett snabbt utbyte av korrekt information, kommunikationsflöde och effektivt samarbete. 

Vårt operativa system ger värdefullt och högkvalitativt operativt stöd. Du får en fullständig överblick över dina resurser, besättningens kompetens och kurser samt skiftrapportering. Systemet gör det möjligt för dig att upprätthålla policyer och förfaranden och öka kvaliteten och standarderna i din avsändning.

Du får full kontroll och insyn i alla processer och en gemensam förståelse för situationen i det dagliga arbetet och i nödsituationer.

Våra lösningar för nödcentraler

GRID

Ett skalbart, modulärt system för verksamhetsstyrning som hjälper dig att organisera din arbetsdag.
Läs mer

IncidentShare

Säker, intuitiv, och användarvänlig direktsändning från platsen för incidenten.
Läs mer
Jannie Gram Chef för utveckling och forskning, prehospital vård, Norra regionen Jylland

Användande av video bidrar till att undvika onödiga ambulansresor. Vi har ett begränsat antal ambulanser och därför är det viktigt att vi använder dem på bästa sätt. Genom att använda videokonsultationer har vi upptäckt att vissa incidenter inte är så allvarliga och kan hanteras av en läkare. Men vi har också situationer där patienterna inte inser hur allvarligt deras tillstånd är och genom virtuell närvaro identifierar vi behovet av akut transport.

Jannie Gram

Chef för utveckling och forskning, prehospital vård, Norra regionen Jylland

Bliksund får sin första kund i Storbritannien - levererar PEPJ-lösning till LIVES

Bliksund har uppnått en viktig milstolpe genom att säkra sitt första...
Läs mer

Bliksund expanderar på den danska marknaden – samarbetar med Systematic

För att stärka vår fortsatta expansion i Norden ingår Bliksund ett...
Läs mer
Gå till blogg och nyheter