Crash Recovery System

CRS ger dig viktig fordonsinformation direkt till hands. Uppdaterad fordonsinformation är avgörande för framgångsrika räddningsinsatser.
Kontakta oss
Hjältebild för system för återställning efter krasch
blik elemt

Ny fordonsteknik har ökat passagerarnas säkerhet vid krockar, men den innebär också utmaningar för räddningspersonalen på grund av nya risker från säkerhets- och miljövänliga system.

Genom att använda Crash Recovery System på olycksplatsen kan räddningspersonalen enkelt få tillgång till all relevant information om fordonet. CRS erbjuder räddningspersonalen den saknade länken i räddningsarbetet: den senaste digitala fordonsinformationen som finns tillgänglig på alla enheter

Klickbara komponenter och säkerhetssystem i ett interaktivt datablad

I den grafiska displayen är komponentinformation och avaktiveringsprocedurer lättillgängliga genom att klicka på den komponent som önskas i diagrammet. Med denna unika funktionalitet säkerställer Crash Recovery System® en effektiv och säker frigöringsprocess och hjälper räddningspersonalen att välja de bästa och säkraste metoderna.
Räddningstjänsten använder CRS krockåterställningssystem för att se kritiska komponenter inuti fordonet
Räddningspersonal på plats vid bilolycka med CRS Crash recovery system

Specialiserade utbildningsprogram

De bästa verktygen är till liten nytta om de som arbetar med dem inte känner till hur de ska fungera. I de här kurserna får räddningspersonalen lära sig de många variationer och unika egenskaper som de måste vara medvetna om när de hanterar moderna fordon vid akuta händelser.
Gå till blogg och nyheter