Ledande fordonsdatabas för vägassistans


Bliksund CRS ger räddningspersonal och bärgningstjänster tillgång till viktig information direkt i handen.

Kontakta oss
vägassistans hjältebild
Tillgång 11@4x

På grund av det växande antalet fordon med modern teknik och alternativa drivlinor behöver vägassistans och bärgningstjänster korrekt och uppdaterad fordonsinformation för att kunna agera snabbt och säkert.

Våra lösningar för vägassistans

Crash Recovery System

Har viktig fordonsinformation direkt till hands
Läs mer

GRID

Ett skalbart, modulärt och användarvänligt sätt att organisera din arbetsdag.
Läs mer

IncidentShare

Säker, intuitiv och användarvänlig direktsändning från olycksplatsen.
Läs mer

Effektivt och informativt

CRS till väghjälp är din ultimata resurs för detaljerad information om bogsering och vägassistans, förbättrad med de senaste tekniska framstegen.

CRS till väghjälp speglar de robusta funktionerna hos sina CRS-motsvarigheter och är noggrant utformat med funktioner och komponenter som är skräddarsydda för de unika behoven inom vägassistans och bogsering.

Brandman använder GRID bredvid brandbilen

Genom att använda CRS sparar man tid och förbättrar kvaliteten på räddningsinsatserna vid trafikolyckor. Nummerplåtsförfrågan kan ske redan medan nödsamtalet fortfarande besvaras. På så sätt har brandmännen tillgång till fordonsinformation innan de går till aktion, så att de kan förbereda sig på ett mer fokuserat sätt för den specifika insatsen.

Mario Vrdoljak

Brandman, statligt varningscenter Vorarlberg

mario

Beslutsstöd för att säkerställa rätt åtgärd


Genom att använda ett digitalt interaktivt datablad får du en omfattande förståelse för fordonet. Detta gör att du snabbt kan agera med rätt utrustning, kompetens och utbildning.

På så sätt kan du hantera incidenten på ett effektivt sätt, identifiera potentiella faror och vidta nödvändiga åtgärder för att minska eventuella risker.

Gå till blogg och nyheter