Säkra och tillförlitliga lösningar för dokumentation och stöd i krävande verksamheter

Med ett effektivare informationsflöde och en bättre överblick över utrustning och personal kan ditt team arbeta mer effektivt samt säkerställa en gemensam situationskännedom och rätt svar.
Kontakta oss
defence verti 1
every_second_counts_symbol

Idag används Bliksunds lösningar av larmcentraler, ambulanssjukvård, brand- och räddningstjänst, sök- och räddningstjänst, polis, icke-statliga organisationer och andra organisationer för allmän säkerhet. Lösningarna kan skräddarsys och anpassas för användning av specialiserade räddningstjänster, civilskydd och försvarsorganisationer. 

Eftersom världen ständigt förändras och nya utmaningar dyker upp måste verksamheten följa med. I krävande verksamheter och tuffa miljöer är du beroende av rätt resurser och information för att kunna göra bra val. Vi stöttar dig året om, 24 timmar av dygnet och tillhandahåller pålitliga och väl beprövade lösningar för dokumentation och driftsstöd som förenklar kritiskt beslutsfattande i krävande verksamheter. 

defence hori 2
defence hori 3

Våra verktyg frigör värdefull tid och garanterar en överblick över resurser, ett snabbt utbyte av korrekt information, kommunikationsflöde och effektivt samarbete. Även i avlägsna och svåra miljöer. Få full kontroll över din verksamhet, utrustning, personal, processer och situationer och eliminera missförstånd och misstag.

På Södra Norges sjukhus har vi stor erfarenhet av att använda Bliksund GRID för att hantera större incidenter. Vid den operativa hanteringen av nödsituationer bidrar GRID till att skapa en gemensam förståelse för situationen och ett effektivare samarbete.

Tom Helge Vik Tollefsrud

Chef för beredskap och motståndskraft i nödsituationer, Södra Norges sjukhus

every_second_counts_symbol

Våra lösningar för beredskap och försvar

EWA

En komplett elektronisk journallösning för prehospitala verksamheter.
Läs mer

GRID

Ett skalbart, modulärt och mycket användarvänligt sätt att organisera din arbetsdag.
Läs mer

IncidentShare

Säker, intuitiv och användarvänlig livestreaming från platsen för händelsen eller patientbehandlingen.
Läs mer